středa 16.08.2023

Fanzony F:L budou pokračovat i v nové sezoně. První z nich se objeví na Slavii

Fanzony F:L budou pokračovat i v nové sezoně. První z nich se objeví na Slavii

středa 16.08.2023
Úspěšný projekt FORTUNA:LIGA Fanzony bude pokračovat i v nové sezoně nejvyšší domácí soutěže. Ligová fotbalová asociace ve spolupráci se svými partnery v čele s generálním partnerem Fortunou připravila opět bohatý program, který se objeví na vybraných zápasech F:L. Prvním takovým duelem bude střetnutí Slavie Praha a Baníku Ostrava v sobotu 20. srpna v rámci 5. kola.

Ligová fotbalová asociace představila projekt FORTUNA:LIGA Fanzony společně s generálním partnerem Fortunou premiérově na jaře minulé sezony F:L. Aktivita směrem k příznivcům sklidila i klubů samotných pozitivní reakce. Fanzona se objevila hned na pěti zápasech a minimálně na pěti duelech bude představena také v ročníku F:L 2023/24.

„Chceme, aby fanoušci měli důvod chodit na stadion nejenom na zápas samotný, ale aby měli chuť dorazit i mnohem dříve, dali si něco dobrého k jídlu, k pití, popovídali si s přáteli a užili si doprovodný program. Proto jsme přišli společně s Fortunou s ideou speciálních fanzon, které v sobě pojí faktory zábavy a zážitku. Máme radost, že také kluby se vydávají podobnou cestou, a věříme, že naše fanzony mohou být inspirací pro kluby F:L, které o podobné věci zatím jenom uvažují,“ řekl obchodní a marketingový ředitel LFA Daniel Hajný.

Fanoušci se ve FORTUNA:LIGA fanzoně mohou těšit na celou řadu aktivit. Fortuna nabídne svoji fotbalovou střelnici nebo ruletu a nejlepší tým dostane voucher na nákup zboží ve fanshopu domácího týmu.

Dále bude vystaven pohár pro vítěze F:L, proběhne autogramiáda vybraných hráčů domácího klubu, připraven bude také merchtruck s ligovým fanshopem. Fanoušci si mohou také zahrát na konzolích Playstation 5 v e:LIGA zóně a na vybraných utkáních bude k dispozici stánek partnera Sportzoo se sběratelskými kartami F:L.

„Děkujeme partnerům, že do tohoto projektu s námi šli. Věřím, že jarní část ukázala, že má akce pro všechny zúčastněné smysl a že je na čem stavět. Chceme ve fanzoně nejenom pokračovat i nadále, ale rovněž ji rozšiřovat,“ dodal Daniel Hajný.

„Těší mě, že spolu s dalšími partnery můžeme dál pracovat na spokojenosti fanoušků, což je naším dlouhodobým cílem. A to nejenom během samotných utkání, ale právě i v rámci atraktivního předzápasového programu. Svůj prostor opět dostane fotbalová střelnice, teď na utkání Slavie s Baníkem si před FORTUNA:ARENOU zájemci mohou vyzkoušet naší unikátní Lidskou ruletu. Slavnostně otevřeme zbrusu novou pobočku, odkud si fandové mohou odnést třeba kšiltovku ve stylu Jindřicha Trpišovského a překvapením pak bude virtuální zóna,“ říká manažer sponzoringu sázkové kanceláře Fortuna Marek Janoušek.

První zápas, na kterém se FORTUNA:LIGA Fanzona objeví, bude duel Slavie Praha s Baníkem Ostrava v rámci 5. kola F:L 20. srpna. Spuštěna bude už v 15:00, tedy tři hodiny před výkopem a nacházet se bude před vstupem na stadion číslo 2. Dalším potvrzeným duelem je střetnutí 6. kola F:L mezi Jabloncem a Slavií 27. srpna. Další utkání jsou v jednání. Více informací naleznete na webu F:L.