středa 16.08.2023

LFA opět rozjíždí podcast SMART FOOTBALL. Prvním hostem byl šéf technických delegátů

LFA opět rozjíždí podcast SMART FOOTBALL. Prvním hostem byl šéf technických delegátů

středa 16.08.2023
Ligová fotbalová asociace opět přichází s vlastním oficiálním podcastem pod názvem SMART FOOTBALL. Obsah se zaměří na aktuální témata, zajímavosti ze zákulisí LFA či nevšední příběhy. Moderovat ho bude nově ředitel komunikace a PR LFA Pavel Jahoda.

Podcast SMART FOOTBALL se pod hlavičkou LFA poprvé objevil v roce 2021 a doposud má za sebou šest vydaných epizod. Dlouhodobým cílem tohoto audio formátu je nabídnutí pohledu do zákulisí Ligové fotbalové asociace a profesionálních klubů, diskuze nad využitím moderních technologií, vyprávění nevšedních příběhů a další zajímavá témata. V tomto směru se ani do budoucna nic nezmění.

„Chceme tuto platformu využít jako další možnost, jak fanouškům českého fotbalu a FORTUNA:LIGY i FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY vysvětlit některá aktuální a zajímavá témata více dopodrobna. Je to další krok, kterým se snažíme ukázat větší otevřenost vůči veřejnosti. To je umocněno i tím, že dáváme lidem na Twitteru (X) příležitost se hostů zeptat na otázky,“ řekl ředitel komunikace a PR LFA Pavel Jahoda, který pozici moderátora převzal od obchodního a marketingové ředitele LFA Daniela Hajného.

Důkazem snahy přinášet vysvětlení aktuálních témat je první host, kterým byl Emil Ubias, předseda Komise technických delegátů LFA. A právě pozice a činnost technických delegátů LFA na stadionech při zápasech F:L a F:NL se stala v posledních týdnech mezi fanoušky výrazným bodem zájmu.

„Věřím, že právě podcast s Emilem Ubiasem pomůže fanouškům pochopit, jak funkce technického delegáta LFA na zápasech F:L a F:NL vypadá, co všechno takový člověk na zápasech musí dělat a jaké tresty klubům hrozí, pokud nesplní jasně dané kritéria a podmínky,“ dodal Jahoda.

Podcast SMART FOOTBALL bude vycházet přibližně jednou za měsíc na všech podcastových platformách. V některém z dalších dílů se zaměří na projekt e:Ligy či na oficiální míč F:L a jeho vliv na hru z pohledu samotného ligového fotbalisty.

Kde si poslechnout podcast SMART FOOTBALL?

  • Spotify → https://open.spotify.com/show/6F1kOdrXIu3eZxWj6kzWYt
  • Apple → https://podcasts.apple.com/us/podcast/smart-football/id1593655826
  • Google → https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkcy50cmFuc2lzdG9yLmZtL3NtYXJ0LWZvb3RiYWxs
  • Pocket Casts → https://pca.st/cb66o2ia
  • Deezer → https://www.deezer.com/us/show/3122122
  • Listen Notes → https://www.listennotes.com/podcasts/smart-football-ligov%C3%A1-fotbalov%C3%A1-asociace-wmL-RJ25Ckl/
  • Podcast Index → https://podcastindex.org/podcast/4436346