čtvrtek 25.05.2023

Disciplinární komise LFA potrestala zlínského generálního manažera Zdeňka Grygeru

Disciplinární komise LFA potrestala zlínského generálního manažera Zdeňka Grygeru

čtvrtek 25.05.2023
Disciplinární komise na svém zasedání rozhodla mimo jiné o trestech pro generálního manažera FC TRINITY Zlín pana Zdeňka Grygeru a současně i pořadatelský teplický klub v souvislosti s incidentem při nedávném utkání F:L Teplice - Zlín a chováním pana Grygery směrem k rozhodčím utkání.

Komentář předsedy DK LFA p. Richarda Bačka

„Ze strany pana Grygery došlo k chování, které v profesionálních soutěžích nelze tolerovat a akceptovat. Interakce funkcionářů s rozhodčími během utkání i bezprostředně po něm považujeme za naprosto nepřijatelné a Disciplinární komise musí tyto přestupky velice tvrdě postihovat, ať už k tomu byly pohnutky jakékoliv. Disciplinární řád umožňuje Disciplinární komisi udělit funkcionáři klubu trest za takový přestupek až do výše 50 tisíc korun a v tomto případě jsme přistoupili k udělení trestu v nejvyšší možné výši.

Disciplinární komise současně potrestala peněžitým trestem ve výši 50 tisíc korun i domácí klub za to, že dostatečně nezabezpečil prostor vymezený rozhodčím a umožnil vstup pana Grygery ke kabině rozhodčích i do bezprostřední blízkosti vozu VAR.“

Více o zasedání DK LFA v komuniké.

Úvodní snímek: fkteplice.cz


Dokumenty