čtvrtek 04.05.2023

JVC Den fotbalisty

JVC Den fotbalisty

čtvrtek 04.05.2023
Praha – JVC, partner FORTUNA:LIGY, představuje unikátní záběry ze života ligových fotbalistů v rámci kampaně „JVC Den fotbalisty“!

Do konce aktuální sezóny se můžete těšit videa jednotlivých týmů, ve kterých se hráči ukážou i mimo zelený trávník. Na sociálních sítích JVC a FORTUNA:LIGY uvidíte, co se odehrává v kabině, jak se hráči baví, co jedí, jak trénují a mnoho dalšího. Kromě toho se dozvíte i mnoho zajímavostí o hráčích, o kterých jste možná ani netušili.

Na závěr budete moci hlasovat pro své oblíbené video. Hráči tak bojují za své týmy a snaží se získat od vás co nejlepší hodnocení, aby mohli vyhrát hodnotné ceny pro svou kabinu. Na jedinečné ceny se netěší jen hráči. Každý fanoušek, který bude hlasovat, bude automaticky zapojen do slosování o hodnotné ceny.

JVC rozdá v soutěži celkem deset cen – pět pro účastníky jednotlivých klubů a pět pro fanoušky. Získat můžete například 4K UHD Android TV s dokonalým obrazem plný ostrých detailů. O všech cenách se dočtete v  obecných pravidlech.

Ukažte, jak velký fanoušek jste, podpořte svého oblíbeného hráče v akci "JVC Den fotbalisty" a zapojte se do soutěže o skvělé ceny.

HLASOVÁNÍ SE SPUSTÍ PO ZVEŘEJNĚNÍ VŠECH ZÚČASTNĚNÝCH KLUBŮ.

Doposud zveřejněná videa najdete na ligovém  FacebookuInstagramu.

Více informací včetně výčtu hodnotných cen  naleznete na webu JVC.