úterý 01.11.2022

Čerstvá kolekce! Startuje předprodej oblíbených sběratelských karet FORTUNA:LIGY

Čerstvá kolekce! Startuje předprodej oblíbených sběratelských karet FORTUNA:LIGY

úterý 01.11.2022
Ligová fotbalová asociace ve spolupráci s oficiálním dodavatelem SportZoo znovu přichází s pokračováním úspěšné série sběratelských karet. Právě startuje předprodej první kolekce probíhající sezóny 2022/23. Výrobcem i distributorem kartiček je stejně jako v minulosti společnost SportZoo, s.r.o.

Kolekce karet FORTUNA:LIGY, která vychází letos v listopadu, je už pátou v pořadí z dílny společnosti SportZoo.

Objevit v ní můžete kartičky všech 16 klubů FORTUNA:LIGY a jejich největších hvězd. V balíčcích můžete najít spoustu různých druhů karet od těch nejzákladnějších, až po speciální karty s kousky hraných dresů či originálními podpisy hráčů.

Novinkami nové kolekce jsou sety kartiček Welcome To My Office s fotbalovými stadiony na pozadí, set Super Heroes v komiksovém designu, Triple Team Hopes se třemi hráči na jedné kartičce a atraktivní set Kick The Ball se zápasovým míčem a fotbalisty, kteří byli zvoleni hráčem utkání ve 2. kole F:L.

„Ve spolupráci se SportZoo přinášíme fanouškům a sběratelům zábavu už třetím ročníkem. Jsme rádi, že tentokrát už není projekt nijak omezen COVIDem a dalšími okolnostmi a první serie karet sezóny 2022/23 jde do plnohodnotného prodeje ještě před koncem podzimní části a především ve vánočním období. Za součinnost patří také velký dík kolegům v jednotlivých klubech, bez kterých by tento nás společný projekt nemohl být tak úspěšný,“ řekl Štěpán Hanuš, ředitel PR a komunikace Ligové fotbalové asociace.

Kolekce vychází ve 4 typech balení: Retail (24 balíčků po 6 karet), Blaster (6 balíčků po 8 karet), Premium (10 balíčků po 8 karet) a Exclusive (9 kartiček). 

Sběratelské karty jsou v prodeji zde >>

Přehled kamenných prodejen.

Představení kolekce

Základní set (198 karet)

Základní set tvoří 198 hráčů. Samozřejmostí jsou také paralelní verze rozdělené do tří verzí: Gold v limitu x/99, Red x/49 a Black x/19. Paralelní karty ve verzi Red budou výhradně součástí Premium balení a Black paralelky najdou sběratelé pouze v Exclusive boxech.

Bright Future & Klub Legend (9 karet / 9 karet)

Sety Bright Future a Klub legend se staly tradiční součástí kolekcí fotbalových kartiček FORTUNA:LIGY. Kartičky talentovaných mladíků Bright Future vycházejí kromě základní verze také v limitovaných verzích Limited x/199, Diecut Limited x/99 a v podpisové verzi Auto x/99. Kartičky Klub legendv nezměněném designu doplní dalších 9 hráčů, kterým vychází také verze Limited x/199 a Auto x/99 s podpisy hráčů..

Welcome to my Office & Super Heroes (18 karet / 18 karet)

Dominantou nového setu  Welcome to my Office je samotný domácí stadion z ptačí perspektivy. Do checklistu se dostaly opory jednotlivých týmů a kartička vychází kromě základní verze také ve verzi Limited x/65 a Auto x/45. Set Super Heroes tvoří také 18 hráčů a design setu se nese v komiksovém duchu.

Elite Team & Triple Team Hopes (36 karet / 16 karet)

Set Elite Team představuje největší hvězdy FORTUNA:LIGY. Checklist setu tvoří 36 hráčů a kromě základní inzertní verze se můžete těšit také na paralelní karty v limitech x/35, x/15 a x/5. Součástí setu je také podpisová verze Auto x/25. Kartičky Triple Team Hopes představují trojlístek fotbalových nadějí jednotlivých klubů F:L. Součástí setu je také krásná triple podpisovka v limitu x/25.

Signed Stars (54 karet)

Již tradičně si prostor mezi sety kolekce našel i samostatný podpisový set. Na kartičkách Signed Stars naleznete 54 hráčů, kteří jsou rozděleni do tří kategorií - Level 1 x/199 (27 karet), Level 2 x/149 (18 karet) a Level 3 x/99 (9 karet).

Game Jersey & Kick the Ball (34 karet / 16 karet)

Prostor v kolekci dostaly také memorabilia karty s kousky hraného materiálu. Již tradiční klasika Game Jerseys kousky hraných dresů pokračuje ve verzi v limitu x/99 a její paralelní verze Auto doplněná o podpis hráče je limitována x/25. Stejný limit má i set Kick the Ball, který obsahuje kousek ze zápasového míče vybraných soubojů FORTUNA:LIGY.

Nameplate Letters & Unique Mark (18 karet / 34 karet)

Součástí setu Nameplate Letters budou tzv. "manufactured" písmena z jmenovky vybraných 18 hráčů FORTUNA:LIGY. Karta vychází v limitu x/10 a součástí kartičky je také podpis hráče. V kolekci nemohou chybět ani nejžádanější nízkolimitované kartičky Unique Mark, jejichž součástí jsou velké kousky hraných dresů v podobě loga, jmenovky nebo čísla.