čtvrtek 28.07.2022

Vydražte si ligový míč PRVNÍ a přispějte na nadační fond Zelený život

Vydražte si ligový míč PRVNÍ a přispějte na nadační fond Zelený život

čtvrtek 28.07.2022
Naprosto unikátní míče jednotné varianty pod názvem PRVNÍ, se kterými bude rozehrána sezóna na trávnících během prvního ligového kola, se vzápětí stanou nesmírně cennou relikvií pro sběratele i pro všechny, kteří chtějí přispět na dobrou věc. Během následujících dní bude po jednom hraném míči z každého z osmi duelů prvního kola FORTUNA:LIGY vloženo do aukce, jejíž výtěžek poputuje na konto nadačního fondu LFA Zelený život.

Míče PRVNÍ budou hrát hlavní roli v nadačním projektu Ligové fotbalové asociace Zelený život. Děti z tohoto projektu budou mít příležitost na vybraných utkáních FORTUNA:LIGY slavnostně přinést unikátní artefakt na hřiště při prvním ligovém kole. „Po jednom míči z každého zápasu prvního kola FORTUNA:LIGY věnuje Ligová fotbalová asociace do dobročinné dražby, jejíž výtěžek putuje na konto našeho Nadačního fondu Zelený život. Naprosto unikátní míče, které se poprvé v jednotné variantě ocitnou na českých ligových trávnících budou nesmírně cennou relikvií pro sběratele i všem, kteří chtějí přispět na dobrou věc, prozradil Daniel Hajný, obchodní a marketingový ředitel Ligové fotbalové asociace.

Nadační fond Ligové fotbalové asociace Zelený život již několik let podporuje jednorázovými finančními příspěvky děti ze sociálně slabších rodin, které začínají svou fotbalovou kariéru. O detailních informacích a možnostech získání finančního daru se dozvíte na www.zelenyzivot.org.