pátek 15.07.2022

Úspěšné sběratelské kartičky pokračují do další sezony FORTUNA:LIGY. Už jsou v prodeji!

Úspěšné sběratelské kartičky pokračují do další sezony FORTUNA:LIGY. Už jsou v prodeji!

pátek 15.07.2022
Ligová fotbalová asociace ve spolupráci s oficiálním dodavatelem SportZoo přichází s pokračováním úspěšné série sběratelských karet. Aktuálně probíhá prodej druhé kolekce sezóny 2021/22. Výrobcem i distributorem je stejně jako v minulém ročníku společnost SportZoo, s.r.o.

Jednou z největších novinek v pořadí již čtvrté kolekce oficiálních karet FORTUNA:LIGY je nepochybně booklet kartička, kterou autoři věnovali devíti osobnostem FORTUNA:LIGY, které se řadí mezi nejlepší hráče soutěže. „Booklet bude na levé straně obsahovat hraný kousek dresu, napravo naleznete originální podpis fotbalisty. Mezi novinky patří také set Against the World, kde jsme zařadili 18 českých fotbalistů a 18 legionářů,“ popsal čerstvě vydanou kolekci zakladatel SportZoo Daniel Mrva.

Sběratelé setů s určitostí zaujmou také kartičky Pure Emotions, na kterých jsou zachyceny jedinečné záběry přímo ze hry, které zachycují více památných momentů ročníku 2021/22. Mnoha sběratelům jsou naopak dobře známé sety s talenty Bright Future, trenérské kartičky Coach's Rules či Debut Date Rookie a Debut Date Flashback. „Mezi nejvyhledávanější a nejkrásnější kartičky kolekce budou opět s určitostí patřit nízko limitované Unique Mark a kartičky s kousky hraných materiálů Imperial Scripted Memorabilia. Součástí druhé kolekce není samostatný podpisový set, ale vlastní podpisovou verzi mají sety jako Debut Date, Bright Future, Againt the World či Game Jersey,“ uzavřel stručný popis druhé kolekce uplynulé sezóny 2021/22 Daniel Mrva.

Karty jsou k zakoupení nejen na eshopu, ale prodej budou zajišťovat i sítě kamenných prodejen napříč celou republikou. „Myslím, že se design karet opět povedl. V reakci na hodnocení sběratelů minulých kolekcí bychom chtěli upravit skladbu produktů, které jsou dostupné i v prodejnách, kde budou na startu prodeje dostupné i cennější balení. Doufáme proto, že tím uděláme radost většině českých fotbalových fanoušků. Spolupráci hodnotíme jako velmi úspěšnou. V minulých měsících došlo k prodloužení smlouvy mezi LFA a SportZoo na delší období následujících čtyř sezón a už nyní společně chystáme skladbu nových kolekcí pro soutěžní ročník 2022/23,“ řekl Štěpán Hanuš, ředitel komunikace a PR Ligové fotbalové asociace.

Sběratelské karty jsou v prodeji zde >>

Přehled kamenných prodejen.

Představení kolekce

Základní set (144 karet)

Dle očekávání se design základního setu ve druhé sérii neměnil. Checklist je doplněn o 144 nových jmen a sběratelé kompletních setů se mohou těšit také na paralelní verze Gold x/99, Red x/49 a Black x/19.

Bright Future (9 karet)

Set věnovaný mladým talentovaným fotbalistům, kteří by se časem mohli vypracovat ve hvězdy české či dokonce mezinárodní scény. Checklist Bright Future tvoří 9 fotbalistů, kterým je předpovězena velmi slibná kariéra. Kartička vychází také v paralelní verzi Die Cut Limited x/199 a v podpisové verzi Auto s limitem x/99.

Against the World (36 karet)

Do setu Against the World jsme zařadili 18 fotbalistů české národnosti a 18 legionářů. Paralelní verze Auto Flag v limitu x/35 s výšivkou národní vlajky a originálním podpisem hráče bude s určitostí patřit mezi vyhledávané a ceněné sběratelské kousky.

Pure Emotions (18 karet)

18 nádherných záběrů našich fotografů dostane prostor na kartičkách Pure Emotions. V setu se věnujeme zajímavým momentům či hráčským osobnostem uplynulé sezóny 2021/22. Set tvoří 18 kartiček a vycházejí také v paralelních verzích Limited x/15 a Gold v exkluzivní limitaci 1 of 1.

Coach’s Rules (18 karet)

Mezi sběratele se vrací také set Coach's Rules, ve kterém si místo našel trenér každého jednoho účastníka FORTUNA:LIGY. V záři reflektorů jsou především hráči, ale pravdou je, že na úspěchu týmů mají lví podíl právě trenéři. Sběratelé se mohou těšit také na podpisové verze Auto v limitu x/35.

Debut Date Rookie (9 karet)

Dobře známý inzert ligových debutantů, kteří si kvalitními výkony a pracovitostí vybojovali šanci v nejvyšší české fotbalové soutěži rozšiřujeme o dalších 9 jmen. Karta vychází také v paralelní verzi Limited x/199 a v podpisové variantě Auto x/99.

Debut Date Flashback (9 karet)

Prostřednictvím setu Debut Date Flashback si vzpomínáme na ligové debuty legend či současných hvězd. Checklist ve druhé sérii patří devíti hráčům, kterým vychází také paralelní verze Limited x/99 a kartička s originálním podpisem Auto x/49.

Game Jersey (18 karet)

Kartičky s kouskem hraného dresu ze zápasů FORTUNA:LIGY nesmí chybět ani ve druhé sezónní kolekci. Opět vycházejí v limitu x/99, dalších 25 kousků ve verzi Auto bude doplněno o podpis hráčů.

Imperial Scripted Memorabilia (36 karet)

Do setu Imperial Scripted Memorabilia se nám podařilo sehnat velké množství použitých materiálů, jakými jsou například trenky, stulpny, čepice, kopačky, brankářské rukavice, chrániče či dokonce osobní tréninkový míč hráče. Kartičky s tímto autentickým materiálem budou patřit mezi ozdoby nové kolekce.

League Icons Booklet (9 karet)

Ve druhém roce vydávání fotbalových kartiček se mezi sběratele fotbalových kartiček dostanou poprvé i booklety vybraných devíti hráčů, kteří patří mezi ikony F:L. Součástí bookletů bude kousek hraného dresu a originální podpis hráče. Booklet vychází v limitu x/20.

Unique Mark (18 hráčů)

Tento set není třeba nijak zvlášť představovat. Každý fanoušek touží mít ve sbírce krásnou Unique Mark kartičku s velkou částí z hraného dresu svého oblíbeného hráče či týmu. Opět v kartičkách nebudou chybět kousky loga, jmenovky či jiných výšivek z hraných dresů.