pátek 22.04.2022

BALSHOP.CZ internetový obchod barvy a laky, drogerie se stal hlavním partnerem FINÁLE FORTUNA:LIGY

BALSHOP.CZ internetový obchod barvy a laky, drogerie se stal hlavním partnerem FINÁLE FORTUNA:LIGY

pátek 22.04.2022
Nejdůležitější fáze ligového ročníku bude mít svého hlavního partnera. Svou značku pro soutěžní ročník 2021/22 spojí s FINÁLE FORTUNA:LIGY BALSHOP.CZ - Internetový obchod BARVY A LAKY, DROGERIE, vlastněný společností Barvy a laky Hostivař a.s., která je předním českým distributorem nátěrových hmot a drogerie pro profi i hobby sektor. Partnerem nadstavbové části se dále stal také tradiční výrobce sběratelských karet SportZoo.

„Atraktivitu konce ligové sezóny vnímáme nejenom my, ale i naši partneři. Jsem rád, že podobně smýšlí i nový hlavní partner FINÁLE FORTUNA:LIGY, BALSHOP.CZ INTERNETOVÝ OBCHOD BARVY A LAKY DROGERIE. Chtěl bych mu tímto poděkovat, že se spojil s Ligovou fotbalovou asociací a věřím, že si tuto příležitost vyhodnotí pozitivně. Čekají nás nesmírně zajímavé a dramatické zápasy, což jistě přiláká větší zájem diváků, a přináší tedy příležitost pro partnerskou aktivaci,“ řekl Dušan Svoboda, předseda LFA.

„Smluvní spojení mezi LFA a BALSHOP.CZ platí pro vrcholnou část probíhající sezóny nejvyšší fotbalové soutěže, tedy celkem 36 zápasů. Ve FINÁLE FORTUNA:LIGY se rozhodne o titulu nebo pohárových zástupcích v příštím ročníku.“ řekl Ing. Dariusz Jakubowicz, majitel společnosti BARVY A LAKY HOSTIVAŘ, a.s.

BALSHOP.CZ nabízí kompletní sortiment BARVY A LAKY, DROGERIE - nátěrové hmoty, malířské barvy a ředidla na jakýkoli podklad a pro jakékoli prostředí, a to v široké škále tradičních i netradičních odstínů, včetně nářadí a malířských potřeb. V nabídce BALSHOP.CZ je široký sortiment také drogistického zboží pro úklid, praní, kosmetiku a zdraví, dům, hobby i zahradu.

Mateřská společnost internetového obchodu BALSHOP.CZ - BARVY A LAKY HOSTIVAŘ, a.s. disponuje vlastní fabrikou na výrobu a vývoj barev a laků, je českým specialistou na výrobu a distribuci syntetických i vodou ředitelných nátěrových hmot, disponuje vlastní STAVEBNÍ DIVIZÍ pro realizaci a renovace staveb. Společnost pokračuje v téměř 130 let dlouhé historii MATERNOVY PRVNÍ TOVÁRNY NA BARVY A LAKY V ČECHÁCH. Je dále aktivní i v další obchodní činnosti v oboru, provozuje širokou síť vlastních kamenných prodejen BARVY A LAKY, DROGERIE a maloobchodní franšízovou síť prodejen RÁJ DROGERIE a BAREVNÝ RÁJ, v neposlední řadě je nutno zmínit obchodní působení společnosti i na zahraničních trzích BAL SLOVAKIA a BAL POLSKA. Navíc nás s fotbalem spojuje partnerství s fotbalovým klubem BOHEMIANS PRAHA 1905, které je datováno od roku 2005, kdy se společnost BARVY A LAKY HOSTIVAŘ,a.s. stala generálním sponzorem klubu.

Partnerem FINÁLE FORTUNA:LIGY se také stala společnost SportZoo, s kterou Ligová fotbalová asociace spolupracuje již delší dobu na projektu sběratelských karet. „Oficiální kolekce karet hráčů FORTUNA:LIGY jsou již několik sezón zajímavým artiklem pro naše fanoušky. Se spoluprací se společností SportZoo jsme velmi spokojeni a jsme rádi, že ji můžeme povýšit na úroveň partnerství, které zkušenému výrobci sběratelských karet kromě větší vizibility poskytne i další zajímavé plnění,“ řekl obchodní a marketingový ředitel LFA Daniel Hajný.