středa 13.04.2022

Nábor sběratelů dat z fotbalových utkání pro IMG ARENA

Nábor sběratelů dat z fotbalových utkání pro IMG ARENA

středa 13.04.2022
Společnost IMG ARENA, která se nedávno stala oficiálním odběratelem tzv. fast-bettingových dat z utkání obou nejvyšších soutěží od příští sezóny 2022/23, nyní hledá nové pracovníky. Do příjímacího řízení na roli agenta se může přihlásit každý, kdo má rád fotbal a smysl pro spolehlivost.

Pokud milujete sport a obzvlášť fotbal, můžete si nechat zaplatit za to, že ho uvidíte živě a z trochu jiné perspektivy.

PŘIHLÁSIT SE DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA PRÁCI PRO IMG ARENA MŮŽETE ZDE.

IMG ARENA se sídlem v Londýně je centrem sportovního obsahu a technologií, které slouží ekosystémům sportu, sportovního sázení a sportovních médií. IMG ARENA zajišťuje živé přenosy a datové kanály pro více než 45 000 sportovních událostí ročně, stejně jako pro virtuální sportovní produkty na vyžádání a front-endová řešení včetně UFC Event Centre. Mezi klienty společnosti IMG ARENA patří mj. ATP, UFC, European Tour, PGA Tour, Euroliga, MLS a FA. Společnost byla letos na jaře na základě výběrového řízení jmenována oficiálním odběratelem Ligové fotbalové asociace pro tzv. fast-betting data od sezóny 2022/23.