úterý 22.03.2022

Elitní útočníci Pulkrab, Ewerton a Chramosta pomáhali budovat největší autocentrum v Evropě

Elitní útočníci Pulkrab, Ewerton a Chramosta pomáhali budovat největší autocentrum v Evropě

úterý 22.03.2022
U Vrbové Lhoty nedaleko Poděbrad roste největší autocentrum v Evropě a brzy po začátku výstavby přijeli s terénními pracemi pomoct fotbalisté prvoligových klubů Sparty, Bohemky a Mladé Boleslavi. Forvardi Matěj Pulkrab, Jan Chramosta a Ewerton si místo kopaček s míčem pohráli s pákami v nakládačích a bagrech poté, co přijali pozvání společnosti Louda Auto.

Nové autocentrum a rozlehlý sklad ojetých automobilů se bude nacházet hned u sjezdu z hradecké dálnice, kde v nejbližších měsících vznikne areál se zastřešenou prodejní plochou 40 tisíc metrů čtverečních a s vnitřní kapacitou přes 2 tisíce vozů společnosti Louda Auto, která investuje do projektu přibližně 300 milionů korun. Autocentrum bude největší svého druhu v Evropě a v regionu nabídne 100 nových pracovních míst.

Stavba byla zahájena před několika týdny a pracovníky stavební techniky na chvíli vystřídali ligoví fotbalisté Pulkrab, Chramosta a Ewerton, kteří si tak zpestřili volný čas po náročném tréninku díky partnerství Louda auto s Ligovou fotbalovou asociací. „Společnost Louda auto dodává ligovým klubům celkem 250 vozů na sezónu. Jsme proto rádi, že ruku k dílu na stavbě nového autocentra přidali i zástupci ligových klubů a věřím, že si to kluci užili,“ řekl Daniel Hajný, marketingový a obchodní ředitel Ligové fotbalové asociace, která organizuje první a druhou fotbalovou ligu.

Podívejte se na fotografie, jak se hráči chopili nových rolí.