čtvrtek 09.12.2021

Nová kolekce sběratelských karet v prodeji!

Nová kolekce sběratelských karet v prodeji!

čtvrtek 09.12.2021
Ligová fotbalová asociace ve spolupráci s oficiálním dodavatelem SportZoo přichází s pokračováním úspěšné série sběratelských karet z minulé sezóny. Právě běží předprodej základních setů karet na eshopu dodavatele. V nabídce samozřejmě nechybí ani speciální sety odkazující na události ligových nováčků, hvězdné cizince nebo slavné členy Klubu legend.

Nejcennější balení budou také obsahovat karty s vlastnoručním podpisem hráčů a sběratelé se mohou těšit i na karty s kousky skutečných originálních hraných dresů. „V minulé sezóně jsme zaznamenali nebývale mnoho pozitivních reakcí napříč fotbalovou obcí. Produkt sběratelských karet na českém fotbalovém trhu dlouho chyběl a jsme rádi, že si po letech našel zpátky svoje sběratele. Současně vnímáme, že jsme díky tomu oslovili nové fanoušky, kteří nyní vnímají FORTUNA:LIGU o něco atraktivnější,“ řekl Štěpán Hanuš, ředitel PR a komunikace LFA.

Kromě eshopu na adrese www.sportzoo.store budou karty k dostání i v kamenných obchodech po celé České republice a ve vybraných fanshopech ligových klubů. „Po zkušenostech z minulých kolekcí, kde poptávka výrazně překročila odhady nás i samotného výrobce, počítá se pro první kolekci sezóny 2021/22 se zvýšeným nákladem. Zároveň jsme rádi, že se podařilo přijít na trh s novou kolekcí ještě před vánočními svátky a můžeme tak udělat radost fotbalovým fanouškům FORTUNA:LIGY,“ dodal Štěpán Hanuš.

Výrobcem i distributorem je stejně jako v minulém ročníku společnost SportZoo, s.r.o.. „Jsme rádi, že jsme ve společnosti SportZoo našli spolehlivého partnera, který dodává vysoce kvalitní produkt nejen pro vášnivě sběratele, ale i pro širší komunitu fotbalových nadšenců. Navíc nám díky své působnosti dokáže pokrýt i slovenský trh, který je pro nás do budoucna velmi důležitý. Počítáme s tím, že naše spolupráce budou dlouhodobá a už nyní se těšíme na druhou kolekci v tomto soutěžním ročníku i možnou další spolupráci,“ zhodnotil dosavadní vztah se slovenskou společností obchodní a marketingový ředitel LFA Daniel Hajný.

Sběratelské karty jsou v prodeji zde >>

Na přípravě nové kolekce se podílel posílený bratislavský tým a díky ztíženým podmínkám v souvislosti s pandemií COVID-19 to neměl vůbec snadné. „Úspěch první kolekce je pro nás velkým závazkem a motivací dlouhodobě přinášet atraktivní produkt, proto se i v kolekci nové sezóny mohou sběratelé těšit na řadu novinek. Trápí nás jedině termín vydání, který by si určitě sběratelé i my přáli dříve, ale současná pandemická situace to nám i našim dodavatelům značně komplikuje. Za nás mohu upřímně říci, že děláme na hranici našich možností, aby bylo vydání v těchto podmínkách co nejdříve jak jen to jde. Věříme, že tohle všechno brzy pomine a budeme moci pokračovat s LFA v dlouhodobé spolupráci bez těchto překážek,“ řekl Daniel Mrva ze společnosti SportZoo.

Představení kolekce

Základní set (198 karet)

Prostor v tzv. base setu dostane 198 hráčů FORTUNA:LIGY. Kromě základního setu se sběratelé mohou těšit také na paralelní verze Gold s limitací x/99 vyrobených kusů se zlatou ražbou, novou Red x/49 s červenou ražbou a Black x/19 s černou ražbou.

Debut Date Rookie (9 karet)

Na ligových trávnících dostalo v nové sezóně příležitost hned několik talentovaných mladíků. V setu Debut Date Rookie si tak fanoušci mohou připomenout profesionální debut perspektivních fotbalistů, z nichž by v budoucnu mohly vyrůst hvězdy světového formátu. Set vychází také v paralelní verzi x/199 a také má podpisovou verzi s limitem x/99.

Foreign Forces (36 karet)

Ozdobou FORTUNA:LIGY je i řada kvalitních legionářů, kteří výrazně zvyšují konkurenceschopnost v jednotlivých kádrech ligových klubů. Oblíbený set tak po pozitivní odezvě sběratelů pokračuje i v novém ročníku. Prostor na kartičkách obdrží 36 legionářů.

Klub legend (9 karet)

Nejlepší z nejlepších. I takto bychom mohli označit hráče, kteří se dostali do prestižního Klubu legend. Kartičku vydáváme dalším devíti legendám českého, resp. československého fotbalu. Set vychází také v paralelní verzi x/199 a v balíčcích lze objevit i kartu s originálním podpisem hráče v limitu x/99.

Rivals (9 karet)

Na trávníku to mezi soupeři častokrát jiskří. Zvlášť, jde-li o derby či o dlouholeté soupeření mezi hvězdami ligy. Set Rivals představuje devět hráčských rivalit z trávníků FORTUNA:LIGY. Set vychází také v nízko limitované verzi x/25 s podpisy hráčů.

Team Logo (18 karet)

Vyslechli jsme prosby sběratelů a do nové kolekce zařadilo kartičky s logy účastníků FORTUNA:LIGY 2021/22. Zadní strana kartičky slouží jako týmový checklist základního setu. Je také doplněna o stručný popis klubu.

Signed Stars (63 karet)

Neexistuje fanoušek, který by nechtěl mít ve své sbírce podepsanou kartičku oblíbeného hráče. Set Signed Stars s originálním podpisem ligových hráčů je rozdělen do tří verzí: Level 1 (36 hráčů, limit kartičky x/199), Level 2 (18 hráčů, x/149) a Level 3 (9 hráčů, x/99).

Game Jersey (27 karet)

Nedílnou součástí sběratelského světa jsou kartičky s kousky hraných použitých materiálů hráčů. Na kartičkách Game Jersey s limitem x/99 naleznete celkem 27 hráčů, jejichž hraný dres se nachází ve vkusném výseku na kartičce. Zastoupení v setu mají všechny kluby FORTUNA:LIGY. Set má také verzi v limitu x/25, kde je kromě kousku dresu i originální podpis hráče.

Unique Mark (27 hráčů)

Unique Mark v sobě skrývají ty nejkrásnější kousky hraných dresů v podobě čísel, písmen ze jmenovky či samotného loga klubu. Nepochybně jde o největší hit kolekce. Kartičky jsou význačné nejen svojí krásou, ale také unikátností, jelikož většina z nich mají nízký limit a mezi nimi se skrývá i několik ‘1 of 1’ kartiček, a tedy jsou jediným vyrobeným exemplářem.