pondělí 22.11.2021

Aby sázení bylo pro všechny zábavou, hrajme zodpovědně

Aby sázení bylo pro všechny zábavou, hrajme zodpovědně

pondělí 22.11.2021
Každý sportovní fanoušek jistě potvrdí, že vsadit si na zápas, fandit svému favoritovi, přelstít bookmakera a radovat se z případné výhry je nevšední zážitek. Je jedno, jestli člověk sází pravidelně nebo jen občas, znát své možnosti a ke svému koníčku přistupovat zodpovědně, je důležité za všech okolností. Fortuna v rámci probíhajícího týdne zodpovědného hraní, který organizuje Institut pro regulaci hazardních her, upozorňuje na možná rizika a radí, jak k sázení přistupovat správně.

Fortuna je první sázkovou kanceláří v České republice s tradicí delší než 30 let. Vždy byla součástí sportovního prostředí. Je partnerem řady klubů, profesionálních soutěží i reprezentačních výběrů, čímž vydělané peníze do sportu vrací. A aby tato přirozená rovnováha platila i v budoucnu, chce se svými klienty udržovat dlouhodobé a vzájemně férové vztahy.

Naprostá většina lidí v Česku ví, jak k sázkám přistupovat a stejně jako radost z výhry dokáže přijmout i nějakou tu porážku. Přesto jsou v populaci zhruba 3 % těch, kteří tvoří takzvanou zranitelnou skupinu. Ta má za určitých okolností předpoklady k tomu riskovat více, než je zdrávo, právě na tuto skupinu se Fortuna zaměřila a svým programem jí chce chránit.

Díky současné technologii mají sázkaři spoustu možností, jak v případě pochybností postupovat. Nabízí se celá řada sebeomezujících opatření, která se týkají maximálních vkladů, sázek nebo časových limitů. Kdo chce si může naordinovat pauzu, dostupné jsou i mobilní aplikace, prostřednictvím kterých člověk získá o své hře lepší přehled. Je důležité, aby se všichni s těmito možnostmi seznámili a naučili se je využívat.

Proto neváhejte, podívejte se na stránku www.hrajmezodpovedne.cz a načerpejte informace, aby sázení pro vás a třeba i pro vaše blízké bylo vždy jen a pouze zábavou.