středa 25.08.2021

Olomoucký Chvátal prvním Přihraj:Králem asistencí F:L nové sezóny

Olomoucký Chvátal prvním Přihraj:Králem asistencí F:L nové sezóny

středa 25.08.2021
Obránce olomoucké Sigmy Juraj Chvátal se stal prvním Přihraj:Králem asistencí sezóny 2021/22. Slovenský obránce si ve sledovaném období 1. až 5. kola připsal čtyři asistence u gólů svého týmu.

Pětadvacetiletý obránce se vrátil do Sigmy po dvouletém působení ve slovenském druholigovém celku Pobrezová a návrat do FORTUNA:LIGY se mu povedl. Chvátal si ve sledovaném období 1. až 5. kola připsal čtyři asistence, které zaznamenal ve třech startech.

Chvátal odehrál plný počet minut v zápasech s Pardubicemi (výhra 3:2), Českými Budějovicemi (remíza 3:3) a ve Zlíně (výhra 4:1). Do dalších zápasů v úvodu sezóny nezasáhl.

Nejvíce se mu dařilo proti Pardubicím, Sigma v utkání nastřílela tři góly a na všechny tři přihrál právě Chvátal. Čtvrtou asistenci pak přidal v duelu proti Českým Budějovicím, které Sigma remizovala, ačkoliv ještě čtyři minuty před koncem prohrávala 1:3.

Dres Juraje Chvátala bude ozvláštněn označením Přihraj:Král asistencí a i s jeho podpisem bude vydražen. Výtěžek aukce poputuje na Nadační fond Zelený život.

Více informací o statistice Přihraj:Král asistencí naleznete zde.

Asistence Chvátala

Olomouc – Pardubice 3:2 (přihrávka na gól na 1:0)

Olomouc – Pardubice 3:2 (přihrávka na gól na 2:1)

Olomouc – Pardubice 3:2 (přihrávka na gól na 3:1)

Olomouc – Č. Budějovice 3:3 (přihrávka na gól na 1:2)