úterý 19.01.2021

Viktoria Plzeň dostala šest nových aut od Louda Auto+ jako první z klubů

Viktoria Plzeň dostala šest nových aut od Louda Auto+ jako první z klubů

úterý 19.01.2021
Šest nových vozů pro klubové účely dnes od LFA převzali zástupci fotbalové Viktorie Plzeň. Stali se tak prvním z 18 klubů FORTUNA:LIGY, který využil nově uzavřené partnerství Ligové fotbalové asociace s autobazary Louda Auto+.

„Všech 18 prvoligových klubů FORTUNA:LIGY od nás postupně dostane zapůjčeny automobily značky Škoda, Hyundai a Ford,“ oznámil Pavel Louda, majitel společnosti Louda Auto. Jedná se podle něj o strategické partnerství s víceletou perspektivou, která zajistí fotbalovým klubům maximální mobilitu.

„Jsem velmi rádi, že se Ligové fotbalové asociaci podařilo v této extrémně složité době sehnat významného partnera, který podpoří všechny kluby FORTUNA:LIGY. Této podpory si velmi vážíme,“ uvedl místopředseda LFA a zároveň generální manažer Viktorie Plzeň Adolf Šádek.

„Nabídka vozidel je velmi široká a navíc nabízejí skvělý servis, takže o nás bude skvěle postaráno,“ doplnil Daniel Kolář, jenž po skvělé kariéře hráče pokračuje v roli sportovního manažera mládeže.

Společnost Louda Auto, největší dealer nových vozů Škoda, zastupující dalších 10 značek automobilů a současně prodejce zánovních ojetých vozů pod značkou Louda Auto+, se od ledna 2021 stává oficiálním partnerem Ligové fotbalové asociace (LFA).

Je to poprvé v české historii, kdy se český prodejce aut stává partnerem nejvyšší fotbalové ligy. Ta již v minulosti uzavřela partnerství například s největší středoevropským autobazarem nebo s velkým importérem nových aut.

„Partnerství s ligovým fotbalem marketingově využijeme především pro zviditelnění našich pěti prodejen Louda Auto+, které obchodují se zánovními i ojetými vozy a poskytují zákazníkům řadu unikátních plusů, ať už v oblasti garancí nebo financování,“ připomněl ředitel prodeje ojetých vozů Louda Auto+ Robert Imling.

Vozy budou fotbalovým klubům vyměněny za nové vždy po půl roce, jako zánovní pak budou s plnou zárukou nabídnuty veřejnosti prostřednictvím sítě autobazarů Auto Louda+. Ty sídlí v Praze, Poděbradech, Pardubicích, Svitavách a Teplicích, a to v sousedství prodejen nových vozů Louda Auto.

O společnosti Louda Auto

V roce 2020 prodala společnosti Louda Auto téměř 3500 vozů Škoda a téměř 4000 nových automobilů dalších deseti značek, a k tomu ještě 3000 ojetých vozů.

Společnost Louda Auto má pobočky v 10 českých a moravských městech. Na trhu působí od roku 1992. Stala se největším dealerem vozů Škoda v ČR. Její sesterská společnost CAR4WAY je největší carsharingovou společností u nás a provozuje také vlastní operativní leasing a autopůjčovnu.