středa 30.09.2020

Vaníček z Bohemians Přihraj:Králem asistencí za úvodních pět kol

Vaníček z Bohemians Přihraj:Králem asistencí za úvodních pět kol

středa 30.09.2020
Antonín Vaníček z Bohemians Praha 1905 je Přihraj:Králem asistencí za úvodní období sezony FORTUNA:LIGY (1. – 5. kolo). Reprezentant do 21 let si během čtyř odehraných zápasů připsal tři gólové přihrávky.

Dvaadvacetiletý krajní záložník během úvodních čtyř kol této sezony překonal své statistiky z předchozích dvou ročníků. V těch si za celou sezonu připsal po 1 gólu a 3 asistencích, což nyní zvládl už za úvodní čtyři kola. A to navíc páté kolo Bohemians ještě neodehráli, neboť byl kvůli koronaviru odložen duel v Českých Budějovicích.

Vaníčkovi i Bohemians parádně vyšel vstup do sezony. Klokani doma zdolali Mladou Boleslav vysoko 4:0 a hlavní tváří zápasu byl právě Antonín Vaníček, který si připsal hned tři gólové přihrávky. Na gól přihrál v 13. minutě Davidu Puškáčovi, v 75. minutě Davidu Bartkovi a v 82. minutě Martinu Dostálovi.

Vaníček nastoupí v následujících pěti zápasech s označením Přihraj:Král asistencí na rukávu a po skončení sezony bude dres i s jeho podpisem vydražen. Výtěžek aukce poputuje na Nadační fond Zelený život.

Více informací o statistice Přihraj:Král asistencí naleznete zde.