pátek 21.08.2020

Sigma může hrát, nakažené objevily testy v Bohemians, Mladé Boleslavi, na Baníku a Českých Budějovicích

Sigma může hrát, nakažené objevily testy v Bohemians, Mladé Boleslavi, na Baníku a Českých Budějovicích

pátek 21.08.2020
AKTUALIZOVÁNO 22.8. - Dobrá zpráva přišla do sídla Ligové fotbalové asociace z Olomouce, kde dnes absolvovala Sigma přetestování a v rámci druhé vlny se neprokázala nákaza u žádného hráče ani člena realizačního týmu. Olomoucký tým tak bez obou již včera pozitivně testovaných členů realizačního týmu a jednoho hráče může nastoupit k sobotnímu zápasu prvního kola proti Slovanu Liberec. Na Andrově stadionu se utkání uskuteční podle původního plánu od 17 hodin.

V rámci pátečního povinného testování v klubu Bohemians Praha 1905 na přítomnost viru SARS-CoV-2 byly nalezeny čtyři pozitivní případy z řad hráčů. Stejně tak vykázaly testy jednu osobu z Budějovického Dynama a v ostravském Baníku. Negativně testované osoby ze všech zmíněných klubů projdou dalším přetestováním v sobotu ráno a v případě negativních výsledků budou kluby moci o den později nastoupit ke svým utkáním prvního kola FORTUNA:LIGY.

V sobotu ráno obdržela LFA informaci o jedné nakažené osobě v klubu FK Mladá Boleslav. Proces přetestování u středočeského klubu proběhne shodně jako u Baníku, Dynama a Bohemky. Nejpozději ve večerních hodinách tedy budou známy výsledky kontrolních testů.