pondělí 22.06.2020

Fortuna nabídne své vstupenky zdravotníkům

Fortuna nabídne své vstupenky zdravotníkům

pondělí 22.06.2020
Také sázková společnost Fortuna jako generální partner profesionálních soutěží v Česku se připojí k Ligové fotbalové asociaci a ocení zdravotníky, kteří bojovali v době pandemie v první linii. V rámci projektu „Hrajeme! I díky vám“ jim daruje několik desítek vstupenek na každé utkání FORTUNA:LIGY, které Fortuně náleží z podstaty partnerství s LFA.

Už během restartu obou nejvyšších fotbalových soutěží se LFA rozhodla poděkovat zdravotníkům, kteří se nejvíce podíleli na zvládnutí boje proti koronaviru. Poté, co se částečně uvolnila mimořádná opatření a vybraným stovkám fanouškům bude umožněn vstup na ligová utkání, se k projektu připojí i společnost Fortuna. Ta má jako generální partner soutěže nárok na omezenou kvótu vstupenek na každý ligový zápas a rozhodla se všechny věnovat právě lékařům, sestřičkám a všem zdravotníkům.

V praxi bude mechanika jednoduchá. Pro příslušné utkání nadstavbové části Finále FORTUNA:LIGY připraveno několik desítek vstupenek na vybraných pobočkách Fortuny. Příslušníci zdravotnických organizací si tam budou moci po předložení zaměstnaneckých průkazů nebo jiných podobných identifikačních dokladů vyzvednout vstupenky v maximálním počtu 2 ks na osobu, a to až do vydání všech zásob lístků. Jedinou podmínkou kromě příslušnosti ke zdravotnickému zařízení bude registrace u Fortuny, kterou je možné snadno zřídit přímo na pobočce nebo online.