úterý 02.10.2018

Televize O2 TV ještě blíže ligovému fotbalu

Televize O2 TV ještě blíže ligovému fotbalu

úterý 02.10.2018

Ligová fotbalová asociace přivítala do své partnerské rodiny dalšího člena. Oficiálním partnerem se stala společnost O2. Díky tomuto svazku se tak ještě posílí vztah mezi LFA a televizí O2 TV, která je oficiálním vysílatelem FORTUNA:LIGY. Těžit z toho mohou i fanoušci, kteří se během aktuální fotbalové sezóny dočkají například pěti originálních eventů.


Podpisem kontraktu došlo ke stvrzení ještě užší spolupráce mezi progresivní televizní společností od O2 a vedením nejvyšší fotbalové soutěže, než jak tomu bylo doposud. „Už při jednáních o podobě vysílání FORTUNA:LIGY před začátkem sezóny jsme se zástupci O2 rozebírali možnosti pevnějšího partnerství,“ prozradil Dušan Svoboda, předseda Ligové fotbalové asociace.


„Kvalitou svého vysílání přispěla O2TV k úspěšnému startu aktuálního ročníku a významně se podílela na pozitivním vnímání ligového fotbalu u fotbalové veřejnosti. Přesvědčili jsme se, že máme společný cíl, kterým je atraktivní produkt pro fotbalové fanoušky,“ konstatoval Svoboda.


Spolupráce nyní ponese nejen prvky standardního partnerství, ale v plánu jsou i netradiční aktivace, které přinesou přidanou hodnotu klubům i jejich fanouškům.


„Liga v O2 TV získává dalšího velmi stabilního partnera s jasnou vizí a věříme, že také kluby pochopí, že díky O2 TV můžeme společně pozvednout profesionální fotbal v Čechách na vyšší úroveň,“ dodal Svoboda.


Součástí dohody, která byla uzavřena na rok s případnou víceletou opcí, je i série jedinečných aktivit a akcí, které potěší fanoušky nejen na stadionech, ale také přímo při sledování zápasů svého oblíbeného celku na hřišti soupeře. Na první venkovní událost spojenou s televizí O2 TV se mohou diváci těšit již v říjnu tohoto roku.


„Díky novému partnerství s Ligovou fotbalovou asociací se dostáváme ještě blíže k fanouškům, budeme všem moci ukázat, jaké výhody český fotbal díky moderním technologiím O2 TV získává. Ať už se to týká unikátní multidimenze, která umožňuje sledovat všechny zápasy z FORTUNA:LIGY, nebo třeba projektu videorozhodčích, na kterém se O2 TV významně podílí od samého začátku,“ uvedl Richard Siebenstich, ředitel komerční divize O2.