pondělí 18.10.2021

Aukce vozů od Louda Auto podpoří malé fotbalisty

Aukce vozů od Louda Auto podpoří malé fotbalisty

pondělí 18.10.2021
Mimořádná charitativní akce Louda Aukce+ vynesla finanční prostředky ve prospěch činnosti nadačního fondu Ligové fotbalové asociace Zelený život. Ten pomáhá talentovaným fotbalistům ve věku 5 až 15 let, kteří pocházejí ze sociálně znevýhodněného prostředí.

Šek převzal Daniel Hajný, obchodní a marketingový ředitel Ligové fotbalové asociace, která je zřizovatelem nadačního fondu Zelený život. Peníze využije například na nákup sportovního vybavení pro malé fotbalisty, kteří by si ho jinak nemohli dovolit. „Jsme rádi, že díky našemu partnerství s Louda auto a tomuto ojedinělému projektu můžeme podpořit několik dalších dětí v jejich sportovní kariéře. Věříme, že díky nadačnímu fondu Zelený život dokážeme jako profesionální fotbal vygenerovat prostředky pro sportování dětí, které si to kvůli sociálně slabším podmínkám ve svých rodinách nemohou dovolit,“ řekl Daniel Hajný ke spolupráci s Louda auto.

V aukci se vydražily vozy Sparty, Slavie a ostravského Baníku a jejich noví majitelé dostali i podepsaný dres od hráčů jejich oblíbeného týmu. Celkový výtěžek aukce přinesl do nadačního fondu Zelený život celkem 28 tisíc korun. V aukci mohli zájemci získat zánovní vozy Škoda Fabia od Louda Auto, ve kterých v minulých měsících jezdili hráči a funkcionáři všech 18 českých ligových klubů.

„Patříme mezi největší sponzory českého fotbalu, v této ligové sezóně půjčíme tuzemským fotbalových klubům přes 260 automobilů,“ doplnil Robert Imling, ředitel prodeje ojetých vozů Louda Auto+.